Technológia tervezés

Csapatunk képes erőművi technológiai folyamatok gépészeti, szabályozástechnikai és villamos rendszerét megtervezni az egyedi gyártású berendezésekkel együtt.

Sokrétű tapasztalatunk van a feszültség analízis, hidraulikai számítás és csővezetékrendszer tervezés területén, mind az EN, mind az ASME szabványok szerint. A Mannvit Kft. a világ vezető gépészeti berendezés gyártó és szabályozástechnikai cégeivel szoros együttműködésben tervezi technológiai projektjeit.

Technológia Tervezés 2

Többek között részt vettünk Horvátország első és Európa legnagyobb bináris ciklusú geotermikus erőmű (16.5 MW) tervezésében. Megterveztük Magyarország első geotermikus erőművének (3 MW) kiszolgáló rendszerét a kitermelő kútszivattyútól a visszasajtolásig. Továbbá részt vettünk a svéd Climeon megbízásából egy több moduláris ORC erőmű tervezésében, innovatív és jövőbemutató megoldást dolgozva ki kisebb és alacsonyabb hőmérsékletű geotermikus erőművek létrehozásában. De nem erőművi technológiai modellezésben és tervezésben is részt vettünk például a világ legnagyobb algaelőállító üzem tervezése során.

Kapcsolat

Viktor Hava

Okl. Gépészmérnök

viktor@mannvit.hu

06 1 8009660