Megújuló energia hasznosítás

A Mannvit Kft. jelentős tapasztalattal rendelkezik különböző megújuló energiaforrások alkalmazásának kidolgozásában. Konkrét projektek esetében vizsgáltunk számos megújuló termelési módot (geotermia, napelem, napkollektor, szélerőmű, hőszivattyú, stb.), ezek kombinációit egymással és a hagyományos megoldásokkal (pl. földgáz, távhő, kompresszoros folyadékhűtő, stb.). Mindig a helyszíni körülményekhez legjobban illeszkedő, ésszerű, reális opciókat ajánlottuk Ügyfeleinknek, legyen szó akár ipari termelő üzemek, sportlétesítmények, kórházak, iroda- vagy lakóépületek fűtési vagy hűtési célú energiaellátásáról.

Megújuló Hasznosítás 2

Az eltérő projekt adottságok és a sokféle elméletileg lehetséges kombináció gyakran egyedi megoldásokat (is) eredményez. Az opciók kidolgozása során nem csak a beruházási költségeket határozzuk meg, de igyekszünk a létesítmény jövőbeli fogyasztási profilja alapján a működési költségekre is minél pontosabb becslést adni, hogy az Ügyfeleink a lehető legtöbb információ birtokában hozhassák meg beruházói döntésüket.

Mérnökeink rendelkeznek a szükséges tervezési, műszaki ellenőri és felelős műszaki vezetői jogosultságokkal és tapasztalattal. Átmeneti kapacitás hiány vagy egyes speciális szakmai területek esetén igénybe tudjuk venni alvállalkozói kapcsolatainkat.

Vállaljuk a fentiek szerinti megvalósíthatósági tanulmányok elkészítését, műszaki koncepciók kidolgozását gazdaságossági számításokkal támogatva, komplett tervezést, továbbá műszaki ellenőrzést a kivitelezés során.

Kapcsolat

Péter Gyöpös

Környezetvédelmi szakértő, Munkavédelmi szakmérnök

peterg@mannvit.hu; mannvit@mannvit.hu

06 1 8009660