Magasépítési tervezés

A magasépítési tervezés a Mannvit Kft. egyik kiemelt szolgáltatási területe. Irodánk széles körű tapasztalattal végez mindennemű tartószerkezeti tervezést a koncepció fázistól a kiviteli tervezésen át egészen a gyártmánytervezés részletességéig. Egyaránt vállaljuk acél, vasbeton, fa és kompozit szerkezetek tervezését.

Magasépítési 2

A szerkezettervezésnél a legfejlettebb méretezési szoftvereket alkalmazzuk, amelyekkel a leggazdaságosabb szerkezeteket tudjuk megvalósítani. A statikai tervezésnél az időben lejátszódó folyamatokat, másodrendű hatásokat egyaránt figyelembe vesszük azért, hogy a lehető leggazdaságosabb és egyben a legbiztonságosabb szerkezetet alkossuk meg. Szerkezeteink garantáltan földrengésbiztosak, és minden esetben megfelelnek az OTSZ által előírt tűzvédelmi követelményeknek. Referenciáink között irodaházak, hotelek, középületek, egészségügyi létesítmények és lakóépületek tervezése is megtalálható.

Nagyobb szerkezetekről térbeli modellt készítünk, amelyből kiviteli és szerelési tervet generálunk vagy akár NC-vezérléssel kapcsolt gyártmánytervet szolgáltatunk. Az alkalmazott BIM technológiának köszönhetően a szakági gépész- és elektromos tervezőkkel együtt ütközésmentesen alakítjuk ki a szerkezeteinket.

Kapcsolat

Gergő Gyovai

Okl. Építőmérnök, Tartószerkezeti tervező

gergog@mannvit.hu

06 1 8009660