Magasépítési tervezés

A magasépítési tervezés a Mannvit Kft. egyik kiemelt szolgáltatási területe. Irodánk széles körű tapasztalattal végez mindennemű tartószerkezeti tervezést a koncepció fázistól a kiviteli tervezésen át egészen a gyártmánytervezés fázisáig. Egyaránt vállaljuk acél, vasbeton, fa és kompozit szerkezetek tervezését.

Magasépítési 2

A szerkezettervezésnél a legfejlettebb méretezési szoftvereket alkalmazzuk, melyekkel a leggazdaságosabb szerkezeteket tudjuk megvalósítani. A statikai tervezésnél az időben lejátszódó folyamatokat, másodrendű hatásokat egyaránt figyelembe vesszük azért, hogy a lehető leggazdaságosabb és egyben a legbiztonságosabb szerkezetet alkossuk meg. Szerkezeteink garantáltan földrengés biztosak, és minden esetben megfelelnek az OTSZ által előírt követelményeknek. Referenciáink között irodaházak, hotelek, középületek, egészségügyi létesítmények és lakóépületek tervezése is szerepelnek.

Szerkezetekről minden esetben térbeli modellt alkotunk, amelyből kiviteli és szerelési tervet generálunk vagy akár NC-vezérléssel kapcsolt gyártmánytervet szolgáltatunk. Az alkalmazott BIM technológiának köszönhetően a szakági gépész és elektromos tervezőkkel együtt ütközés mentesen alakítjuk ki a szerkezeteinket.

Kapcsolat

Gergő Gyovai

Okl. Építőmérnök, Tartószerkezeti tervező

gergog@mannvit.hu; mannvit@mannvit.hu

06 1 8009660