Geotermikus erőművek

Napjainkban az elektromos áramot folyamatosan előállítani képes erőművek fenntarthatóvá tétele az egyik legnagyobb mérnöki kihívás. A geotermikus erőmű egy a megoldások közül és környezeti szempontból talán a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyó technológia.

Geotermikus Erőmű 2

Vállalatunk fő profilja közé tartozik az ilyen geotermikus erőmű kiszolgáló rendszerének tervezése, hiszen mint tudjuk az áramot előállító egységeket már erre specializálódott vállalatok szolgáltatják. Büszkén mondhatjuk, hogy csapatunk, megfelelő jogosultságokkal rendelkezve, egymagában képes a gépészeti-, villamos-, tartószerkezeti- és kúttervezés mellett a mindezekkel együtt járó engedélyezési eljárásokat is elvégezni. Ezt a tulajdonságunkat tartjuk legnagyobb előnyünknek.

Eddigi munkáink során, együttműködve az izlandi kollégákkal, a megvalósíthatósági- és geológiai tanulmányi fázistól kezdődően a kulcsrakész erőmű üzembehelyezésig végig kísértünk projekteket. Valahol csak tervezőként, valahol a teljes projektet támogatva, beszerzőként és műszaki ellenőrként is részt vettünk a folyamatban.

Kapcsolat

Viktor Hava

Okl. Gépészmérnök

viktor@mannvit.hu

06 1 8009660