Beszerzés

A Mannvit beszerzőinek célja, hogy :

- felkutassák ügyfeleik számára a piacon található legmegfelelőbb gyártókat és szolgáltatókat;

- megtalálják a műszakilag legalkalmasabb terméket vagy szolgáltatást;

- támogatást nyújtsanak a megfelelő szerződéses feltételek kialakításához;

- megtalálják a legköltséghatékonyabb logisztikai szolgáltatókat;

- felügyeljék a szerződés szerinti teljesítést;

- támogassák az ügyfeleiket a kivitelezés befejezéséig.

Beszerzés 2

A potenciális beszállítók szűrési folyamaton mennek át, melynek során megvizsgáljuk azok műszaki alkalmasságát, pénzügyi stabilitását, referenciáit, ezzel is csökkentve ügyfeleink kockázatát. A tendereztetési folyamat során több piaci szereplőtől kérünk ajánlatot azért, hogy minél átfogóbb képet kapjunk az aktuális piaci helyzetről, árakról és egyéb feltételekről.

A beérkezett ajánlatokat értékeljük műszaki és pénzügyi szempontból, megkönnyítve ezzel az ügyfeleink döntését a beszállító kiválasztásával kapcsolatban. Részt veszünk a szerződés előkészítésében, nyomon követjük a teljesítést, elvégezzük a hozzá kapcsolódó összes adminisztrációt. Kapcsolatban állunk logisztikai szolgáltató cégekkel. Fuvarszervezésben, vámügyintézésben, EKÁER rendszer használatában is közreműködünk.

Évek óta együttműködünk a geotermikus iparág szereplőivel, a fúrástól kezdve a felszíni rendszer kivitelezéséig minden területen. Projektjeink során törekszünk arra, hogy minél több helyi szolgáltatónak biztosítsunk munkalehetőséget.

Kapcsolat

Judit Mészáros-Czirják

Beszerző

juditm@mannvit.hu; mannvit@mannvit.hu

06 1 8009660