Minőségi projekt előkészítés

A sikeres projekt megvalósítás a magas színvonalon végzett projekt előkészítésnél kezdődik. A Mannvit szakértői a földtudományok, a környezetvédelem, az energetika és a mérnöki tudományok ismereteinek birtokában vesznek részt projekt megalapozó tanulmányok elkészítésében, engedélyezési eljárások lefolytatásában.
A projekt helyszíneket geológiai előrejelzés, hidrológiai, hidrogeológiai vagy környezetvédelmi vizsgálat keretében értékeljük. Az energiaforrások és optimális technológiák azonosítását megvalósíthatósági tanulmány keretében tárjuk fel, ami már a döntés-előkészítés során is alkalmazható. A választott létesítmények engedélyezési eljárásait szakértői csapatunk azonosítja és folytatja le.

Projektek

A Mannvit Magyarországi jelenléte óta vesz részt projekt előkészítésben és engedélyeztetésben. Geológiai előrejelzéseink alapján számos sikeres geotermikus fúrás köthető munkánkhoz. A megújuló energia lehetőségeit feltáró megvalósíthatósági tanulmányaink pedig útmutatók megbízóink számára a fenntartható és klímabarát energetikai döntések meghozatalában.
Szakértői csapatunk közel valamennyi, az energetikához, távhőellátáshoz, vízgazdálkodáshoz, vagy bányászati létesítményekhez kapcsolódó engedélyezési eljárás lefolytatásában részt vettek. Több esetben úttörő munkát végezve, olyan technológiákat engedélyeztetve, melyek Magyarországi meghonosítására addig nem volt példa.

További projektek

Változatos projektjeink kapcsán csapatunk folyamatosan keresi a különböző innovatív technológiákat és azok gazdaságos felhasználási lehetőségeit. Ezzel biztosítva ügyfeleink versenyképességét.

Szolgáltatások

"Néhány ügyfelünknél a munkafolyamatokat végig felügyeljük és irányítjuk, míg mások részfeladatokkal bízzák meg a céget. Szerepünk az, hogy a lehető legrugalmasabban álljunk a különböző megbízásokhoz ezzel biztosítva ügyfeleinkkel a sikeres együttműködést.”

Kapcsolat

Gyöpös Péter

Csoportvezető

peterg@mannvit.hu