„A határainkon nem léphetünk túl, de kötelességünk odáig elmenni.”

(Vasadi Péter)

Miért a Mannvit?

A MANNVIT egy dinamikusan fejlődő vállalat, ahol lehetőség nyílik egy olyan munkakörnyezetben dolgozni, ami szilárd tudáson és tapasztalaton nyugszik. Szervezetünk egységes csapatként dolgozik. Célunk egy olyan vállalati kultúra felépítése és fenntartása, amelynek alapja az együttműködés. Vállalatunk mindig keresi a kiemelkedően tehetséges embereket. Ha a csapatunk tagjává szeretne válni, az első lépést a jelentkezéssel teheti meg.

Tartószerkezeti (statikus) tervezői állásra szánt jelentkezést itt lehet benyújtani.

Pozíció részletes leírása Jelentkezés

Munkavállalóinknak innovatív és ösztönző munkakörnyezetet kínálunk. Alappilléreink a bizalom, a tudás és a nyitottság. Fő elvünk, hogy vállalatunk jövője munkatársaink tehetségén, jellemén és ambícióin alapuljon.

"Sok kihívás rejlik a nemzetközi piac fejlődésében. A külföldi projektek számának növekedése többek között lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy szélesítsék a látásmódjukat, mind szakmailag, mind személyes vonatkozásban.”

Humánerőforrás Manager

Adatvédelmi tájékoztató

A hozzánk benyújtott összes pályázatot bizalmasan kezeljük. A nyitott álláshirdetésekre pályázóknak az önéletrajzzal elküldött személyes adataikat az elbírálási folyamat befejezéséig őrizzük meg. Az általános, nem konkrét álláshirdetésre érkezett pályázatokat pedig az iktatásuk után hat hónapig őrizzük adatbázisunkban. Ezt követően a pályázatokat töröljük a rendszerünkből kivéve, ha a jelentkező újra kapcsolatba lép velünk és kéri a pályázata adatbázisban történő megőrzését.

Légy egy összetartó csapat tagja!

Jelentkezem