„A határainkon nem léphetünk túl, de kötelességünk odáig elmenni.”

(Vasadi Péter)

Miért a Mannvit?

A Mannvit dinamikusan fejlődő tervező cég, ahol lehetőség nyílik szilárd tudáson és tapasztalaton nyugvó környezetben munkát végezni. Nemzetközi szervezetünk egységes csapatként dolgozik, célunk együttműködésen alapuló vállalati kultúra felépítése és fenntartása. Folyamatosan keressük a kiemelkedően tehetséges embereket. Ha a csapatunk tagjává szeretne válni, az első lépést a jelentkezéssel teheti meg.

(Épület) gépész mérnöki 
állásra szánt jelentkezést itt lehet benyújtani.

Pozíció részletes leírása Jelentkezés

Munkavállalóinknak innovatív és ösztönző munkakörnyezetet kínálunk. Alappilléreink a bizalom, a tudás és a nyitottság. Fő elvünk, hogy vállalatunk jövője munkatársaink tehetségén, jellemén és ambícióin alapul.

"Sok kihívás rejlik a nemzetközi piac fejlődésében. A külföldi projektek számának növekedése többek között lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy szélesítsék a látásmódjukat, mind szakmailag, mind személyes vonatkozásban.”

Humánerőforrás Manager

Adatvédelmi tájékoztató

A hozzánk benyújtott összes pályázatot bizalmasan kezeljük. A nyitott álláshirdetésekre pályázóknak az önéletrajzzal elküldött személyes adataikat az elbírálási folyamat befejezéséig őrizzük meg. Az általános, nem konkrét álláshirdetésre érkezett pályázatokat pedig az iktatásuk után hat hónapig őrizzük adatbázisunkban. Ezt követően a pályázatokat töröljük a rendszerünkből kivéve, ha a jelentkező újra kapcsolatba lép velünk és kéri a pályázata adatbázisban történő megőrzését.

Légy egy összetartó csapat tagja!

Jelentkezem