Teljes körű mérnöki szolgáltatások

A Mannvit egy nemzetközi szinten jelen lévő mérnöki vállalat. Csapatunk tagjai mérnökök, geológusok, engedélyeztetési szakértők, akik tudása és tapasztalata teszi lehetővé, hogy számos területen kiemelkedő minőségű és átfogó szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek.

Szolgáltatásaink közé tartozik a műszaki tervezés, földtani- és környezetvédelmi szakértés és tanulmányok készítése, valamint EPCM (Tervezés, Beszerzés, Projekt Menedzsment) feladatok ellátása. Szakmai tudásunk mellett több mint 60 évnyi tevékenység során felhalmozott szakmai tapasztalat áll rendelkezésünkre.

A Mannvit belső működési szabályzata megfelel a nemzetközi ISO 9001 minőségirányítási szabványnak, az ISO 14001 környezetvédelmi szabványnak és az OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási szabványnak.

12 iroda

3 országban

A Mannvit 1963-ban jött létre és teljes egészében az alkalmazotti tulajdonban áll. Székhelye Kópavogurban, Izlandon van. A Mannvit ezen kívül még nyolc irodát tart fenn Izlandon, valamint egyet-egyet Magyarországon és Németországban.

Nemzetközi jelenlét

A Mannvit világszerte (Európa, Észak és Dél-Amerika, Kelet-Afrika és Ázsia) végez tevékenységet. Nemzetközi szakértőkből álló csapatunk mindig igyekszik biztosítani az ügyfeleink projektjeinek megvalósulását, szem előtt tartva a biztonságot és a környezettudatosságot. A Mannvit további leányvállalatai a Vatnaskil Izlandon és a GTN GmbH Németországban.