„Az emberi természet legmélyebb elve a megbecsülés vágya.”

(William James)

Miért a Mannvit?

A MANNVIT egy dinamikusan fejlődő vállalat, ahol lehetőség nyílik egy olyan munkakörnyezetben dolgozni, ami szilárd tudáson és tapasztalaton nyugszik. Szervezetünk egységes csapatként dolgozik. Célunk egy olyan vállalati kultúra felépítése és fenntartása, melynek alapja az együttműködés. Vállalatunk mindig keresi a kiemelkedően tehetséges embereket. Ha a csapatunk tagjává szeretne válni az első lépést a jelentkezéssel teheti meg.

Általános pályázatot vagy egy adott hirdetésre szánt jelentkezést itt lehet benyújtani.

Jelentkezés

Age

A generational change is underway at Mannvit.

Education

The focus is on a diversity in the background of employees.

Munkavállalóinknak innovatív és ösztönző munkakörnyezetet kínálunk. Alappilléreink a bizalom, a tudás és a nyitottság. Fő elvünk, hogy vállalatunk jövője munkatársaink tehetségén, jellemén és ambícióin alapul.

"Sok kihívás rejlik a nemzetközi piac fejlődésében. A külföldi projektek számának növekedése többek között lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy szélesítsék a látásmódjukat, mind szakmailag, mind személyes vonatkozásban.”

Humánerőforrás Manager

Adatvédelmi tájékoztató

A hozzánk benyújtott összes pályázatot bizalmasan kezeljük. A nyitott álláshirdetésekre pályázóknak az önéletrajzzal elküldött személyes adataikat az elbírálási folyamat befejezéséig őrizzük meg. Az általános, nem konkrét álláshirdetésre érkezett pályázatokat pedig az iktatásuk után hat hónapig őrizzük adatbázisunkban. Ezt követően a pályázatokat töröljük a rendszerünkből kivéve, ha a jelentkező újra kapcsolatba lép velünk és kéri a pályázata adatbázisban történő megőrzését.

Légy egy összetartó csapat tagja!

Jelentkezem