Complete

Teljes körű mérnöki szolgáltatások

A Mannvit egy nemzetközi szinten jelen lévő, mérnöki és műszaki megoldásokat nyújtó vállalat. Csapatunk tagjai mérnökök, geológusok, engedélyeztetési szakértők, akik tudása és tapasztalata teszi lehetővé, hogy számos területen kiemelkedő minőségű és átfogó szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek.

Szolgáltatásaink közé tartozik a műszaki tervezés, földtani- és környezetvédelmi szakértés és tanulmányok készítése, valamint EPCM (Tervezés, Beszerzés, Projekt Menedzsment) feladatok ellátása. Szakmai tudásunk mellett több mint 50 évnyi tevékenység során felhalmozott szakmai tapasztalat áll rendelkezésünkre.

Sustainability

Our CSR

Mannvit seeks to evaluate projects with regard to sustainability and risk and in that way deliver social, environmental and economic benefits to its customers. Furthermore, customers are made aware of their environmental and social impacts and, where possible, offered solutions that increase sustainability of their projects.

Carbon neutral

Trees are planted to neutralize the carbon footprint of our vehicles.

 

UN Global Compact

Mannvit is part of the UN Global Compact, and puts specific measurable goals forward that are revised annually in order to ensure continual improvement. 

A Mannvit belső működési szabályzata megfelel a nemzetközi ISO 9001 minőségirányítási szabványnak, az ISO 14001 környezetvédelmi szabványnak és az OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási szabványnak.

16 iroda 6 országban

A Mannvit Kft 2008-ban alakult az izlandi Mannvit Hf leányvállalataként. A Mannvit Hf 1963-ban jött létre és teljes egészében az alkalmazotti tulajdonban áll. Székhelye Kópavogurban, Izlandon van. A Mannvit ezen kívül még nyolc irodát tart fenn Izlandon, valamint egyet-egyet Norvégiában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Grönlandon, Chilében és Magyarországon.

Nemzetközi jelenlét

A Mannvit világszerte (Európa, Észak és Dél-Amerika, Kelet-Afrika és Ázsia) végez tevékenységet. Nemzetközi szakértőkből álló csapatunk mindig igyekszik biztosítani az ügyfeleink projektjeinek megvalósulását, szem előtt tartva a biztonságot és a környezettudatosságot. A Mannvit további leányvállalatai a HRV Engineering ás a Vatnaskil Izlandon, az Egyesült Királyságban illetve a GTN GmbH Németországban és a GTN LA Chilében.