Új energia források kiaknázása

Mannvit széleskörben kínál szolgáltatásokat a megújuló és az alternatív energiával kapcsolatos mérnöki feladatok, illetve a klímaváltozás hatásait csökkentő beruházások területén a környezetbarát biogáz és bioüzemanyag üzemek tervezésétől és megvalósításától kezdve az energiaátviteli, talaj komposztálási, CO2 megkötési és csökkentési, szén újrahasznosítási megoldásokon át a kombinált erőművekig.

A MANNVIT az energetikai tervezés mellett technológiai folyamatok gépészeti és elektromos rendszereinek tervezését is végzi.

Projektek

A MANNVIT közel fél évszázados története alatt a megújuló energiát hasznosító erőművek tervezésének világszinten elismert szakértőjévé vált. Referenciái között számos vízerőmű és geotermikus erőmű található, köztük a világszinten legnagyobbak közé tartozó 300 MW teljesítményű Hellisheiði és Nesjavellir erőművek megvalósítása. A MANVIT hazai csapata közreműködött a régió első két geotermikus erőművének felépítésében a Pest megyei Tura városában, és a horvátországi Ciglena település határában, valamint több jelentős méretű hazai naperőmű beruházás megvalósítása során nyújt mérnöki szolgáltatásokat.

További projektek

A cég működésének egyik sarokköve az energiafelhasználási projektekben nyújtott szolgáltatások, amiben számottevő ismeretre tett szert Izland természeti adottágainak köszönhetően a geotermikus és vízenergia terén.

Szolgáltatások

Play

Geothermal development consulting from A to Z

"Mannvit évtizedek óta fontos szerepet játszik Izland energiaforrásainak felhasználásban és számos geotermikus, vízenergiát érintő projektben világszerte. A cég a megújuló energiaforrások területén a nemzetközi piac előterébe került és ezt a tudást már globális szinten exportálja."

Kapcsolat

Molnár Gábor

Ügyvezető, Magyarország

gabor@mannvit.hu