Új energetikai források fejlesztése

A Mannvit elkötelezett a zöld energia kiaknázásában és arra törekszünk, hogy az ebben szerzett széleskörű tudást és szakértelmet bárhol a világban tudjuk kamatoztatni. Cégünk több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a geotermikus és a hidroelektromos energia terén összhangban a megújuló energia melletti elkötelezettségünkkel. A cég szakemberei úttörők a geotermikus készletek elektromos áram fejlesztésére való felhasználásában. Vezető szerepet töltünk be ezen energiaforrások felhasználásában Izlandon. Európa, Észak és Dél-Amerika, Kelet-Afrika és Ázsia piacain is jelen vagyunk.

A cég működésének egyik sarokköve az energiafelhasználási projektekben nyújtott szolgáltatások, amiben számottevő ismeretre tett szert Izland természeti adottágainak köszönhetően a geotermikus és vízenergia terén.

Szolgáltatások

Play

Geothermal development consulting from A to Z

"Mannvit évtizedek óta fontos szerepet játszik Izland energiaforrásainak felhasználásban és számos geotermikus, vízenergiát érintő projektben világszerte. A cég a megújuló energiaforrások területén a nemzetközi piac előterébe került és ezt a tudást már globális szinten exportálja."

Kapcsolat

Árni Magnússon

Ügyvezető, Magyarország

am@mannvit.is