Műszaki megoldások különleges igényeket támasztó terveknél

A Mannvit egyik fő tevékenységi köre a gépészmérnöki szolgáltatások nyújtása. Mérnöki, tanácsadói, menedzsment és üzemeltetési tevékenységek sorát kínáljuk olyan energiaforrásokkal kapcsolatos projektekben mint az alumínium- és olajipari létesítmények, vegyi üzemek, közművek és biogáz-üzemek tervezése. Vezető szerepet töltünk be számos energetikai fejlesztésben Izlandon. A cég szakemberei összetett gépészmérnöki tervezési feladatokat oldanak meg, ilyenek a monitoring tervezés és az előetes környezeti hatástanulmányok készítése. A vállalat sikere a több szakterületet érintő megközelítésben rejlik, a teljes Mannvit vállalatcsoport szakértelmére támaszkodva, hogy ügyfeleinknek hatékony, gazdasági megoldásokkal szolgálhassunk.

Projektek

Mannvit nagy múltú tapasztalattal rendelkezik a legkülönfélébb projektekben. Ide sorolhatóak a környezetbarát energiaforrásokkal kapcsolatos projektek, mint például a metán, a bio-etanol, a bio-diesel és a hidrogén. Továbbá izgalmas kihívásként tekint cégünk az új, környezetbarát energiafelhasználási megoldásokra, mint például a Kalina technológia, az ORC generátoros technológia illetve a mezőgazdasági és szerves hulladékok felhasználásával kapcsolatos technológiák.

More project examples

A Mannvit továbbra is hangsúlyt fektet a projektek menedzsmentjére és ellenőrzésére. Ez növeli a hatékonyságot, a minőséget és a munka értékét az ügyfeleink részére, a költségvetés és az ütemterv betartása mellett.

Szolgáltatások

"Az energiaigényes iparágak fejlődése Izlandon széleskörű műszaki és ipari tudás felhalmozódásához vezetett a cégnél. Ez a tudás magában foglalja a fejlesztéseket és az újítások alkalmazását ebben a rendkívül gyorsan növekvő iparágban.”

Kapcsolat

Tryggvi Jónsson

Managing Director Infrastructure & Industry

tj@mannvit.is