Az elejétől a végéig

Cégünk, szakértői megoldásokkal szolgál a projekt minden egyes vonatkozását figyelembe véve, az első ötlettől a kész termékig. Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a tervezés és kivitelezés minden területén. Ide sorolhatóak az épületek, közlekedési infrastruktúra, környezeti tanulmányok és geológiai mérések. Rendelkezünk a szükséges ismeretekkel a különféle kihívások megoldásához függetlenül attól, hogy az előzetes tervezési vagy a kivitelezési fázisában tart a projekt.

Projektek

A cég 1963-as alapítása óta épületekkel kapcsolatos tervezési, kivitelezési és üzemeltetési szolgáltatások adják a Mannvit működésének a gerincét. Különböző mérnöki szolgáltatásokat kínálunk az előzetes tanulmányok készítése, az épülettervezés, a kivitelezés, a műszaki ellenőrzés és a karbantartás területein. A Mannvit szinte minden típusú épület létesítésénél közreműködött úgy, mint lakóparkok, iskolák, szállodák, sportcentrumok, irodaházak, gyárak, kórházak és egészségközpontok.

More project examples

A Mannvit projektek rendkívül változatosak melyek sikerét a cég több szakterületet lefedő tudása biztosítja így biztosítva a nagyobb hatékonyságot.

Szolgáltatások

"Néhány ügyfelünknél a munkafolyamatokat végig felügyeljük és irányítjuk, míg mások részfeladatokkal bízzák meg a céget. Szerepünk az, hogy a lehető legrugalmasabban álljunk a különböző megbízásokhoz ezzel biztosítva ügyfeleinkkel a sikeres együttműködést.”

Kapcsolat

Tryggvi Jónsson

Director of Market- and Business Development

tj@mannvit.is